Børnebibliotekarens bedste nye bøger - november

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her mine bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Tanken er at jeg hver måned fremover viser jer de bedste blandt de bøger jeg er stødt på - så glæd jer til mange fantasiske højtlæsnings-stunder med jeres børn.

Jeg henter sutten for 2 - 3 år
Virkelighedstro historie om den meget store dreng på 2 års møde med den meget lille baby. Om at kunne mere og mere, og stadig have meget at lære.

Knold og Splint på hver sin ø for 3 - 7 år
”En Knold, en Splint, på hver sin ø. Så tæt på og alligevel så langt fra hinanden.” En smuk og hjertevarm bog om at være åben overfor andre mennesker. DEN ABSOLUT BEDSTE BOG JEG HAR LÆST LÆNGE! Og så er det også mine drenges favorit :-)

Bertils benhårde bisser for 4 - 6 år
Bertil er lige så benhård og barsk som sine bisser, sådan har han lært det er bedst at være. Men hvem er Bertil, hvis han pludselig ikke kan være benhård mere? Fin historie om at bryde den sociale arv...

Læsefif for sprogets skyld:
Tilføj noget nyt til det, barnet siger, med gestik, ord eller en sætning. Men pas på ikke at stjæle festen - det er barnet der har brug for at bruge ordene!

 

Materialer