Vores Europa
Vores Europa

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
0 Kr
Lokalitet
Den Europæiske Filmhøjskole
Carl Th. Dreyers Vej 1
8400 Ebeltoft
Arrangører
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

”Vores Europa”: gratis foredrag på Den Europæiske Filmhøjskole

23.04.19
Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft, Højskolerne og Syddjurs Bibliotek markerer det nærtstående valg til EU-parlamentet ved at invitere til gratis foredrag om de unges Europa. OBS: FOREDRAGET ER PÅ ENGELSK

Elena Askløf og Peter Laugesen har rejst rundt i Europa i mere end 5 år og har boet hos hundredevis af unge europæere. Måske kender du dem allerede fra rejsebloggen ”Vores Europa”?

I dette foredrag deler Elena og Peter deres erfaring og indsigt fra samtaler med unge fra hele Europa.

”På vores rejser har vi boet hos hundredevis af unge europæere og talt med endnu flere om vores samtid,

udfordringer, drømme og kampe. Det har givet os et unikt indblik i hvordan Europa ser ud fra unges perspektiv. I oplægget kommer vi hele Europa rundt; fra det EU-russiske grænseland i øst til den udfordrede, men aktivistiske ungdomsgeneration i syd. Vi kommer omkring den voksende højrenationalisme, den spanske ørken, ung aktivisme, personlige store oplevelser og åbenbaringer.

Vi vil vise billeder og film fra rejserne og gøre Europa nærværende og levende. Med andre ord; vi tager jer med ud i det Europa, der fra den 23. til 26. maj 2019 skal til valg.”Foredraget kan opleves på:
Den Europæiske Filmhøjskole, Carl Th. Dreyers Vej 1, Ebeltoft
Tirsdag den 23. april kl.17-18:30.

Filmhøjskolen byder på kaffe og lidt sødt fra 16:30-17, hvorefter foredraget går i gang i skolens store biograf, Store Bjørn.

Det er gratis, men tilmelding er nødvendigt via mail til info@europeanfilmcollege.com
OBS: FOREDRAGET ER PÅ ENGELSK