Maren Uthaug: ET TEGNET FOREDRAG

Foredrag & debat

UDSOLGT Maren Uthaug: ET TEGNET FOREDRAG

30.01.20
Oplev to sider af forfatteren og tegneren Maren Uthaug, når hun i januar besøger Syddjurs med det hun selv kalder ”Et tegnet foredrag”.

Maren Uthaug er aktuel med romanen ”En lykkelig slutning”, der behandler døden i alle dens afskygninger fra overtro over kremering og nekrofili til medlindenhedsdrab. Foredraget tager udgangspunkt i den nye roman, men inden vi når så langt skal vi også møde Uthaugs kendte alter ego, damen fra striben ”Ting jeg gjorde” fra Politikens bagside.
Ved arrangementet vil hun nemlig også livetegne striber, så historierne om en kaotisk barndom, en vred ungdom, de første kærlighedsaffærer, øjeblikket hun mødte sin mand og børnene, der kom og raserede hendes forståelse af det at være menneske åbenbarer sig for publikum i takt med at pennen bevæger sig over papiret.

Maren Uthaug er udover striberne fra Politiken kendt for de to romaner, der tager mere eller mindre afsæt i hendes egen familiehistorie: ”Og sådan blev det” (2013) og ”Hvor der er fugle” (2017).

Arrangeret i samarbejde med Kulturhotellet.