Svend Åge Madsen: Mange sære ting for

Foredrag & debat

SVEND ÅGE MADSEN: Mange sære ting for

14.03.18
Mød Svend Åge Madsen i et veloplagt og tankevækkende foredrag om sit mangeårige og bredt favnende forfatterskab.

Svend Åge Madsen er én af de betydeligste forfattere i dansk litteratur. Han er født og opvokset i Århus, hvor han stadig bor, og læste som ung matematik ved Århus Universitet. Svend Åge Madsen debuterede som forfatter i 1963 og har siden udgivet et utal af romaner og fortællinger, som gennem årene har indbragt forfatteren adskillige litterære priser.

I 2009 udkom Mange sære ting for - en slags krimi med eksistentielle strenge, der fører fra fundet af en død mand spiddet på Århus Domkirke til Mols og mystiske hændelser i Toggerbo. Senest udkom romanen Af den anden verden (2017), en alternativ holocaust-roman om en flok flygtede KZ-fanger, som frarøvet deres hukommelse slår sig ned på fjerne kyster og bygger en ny verden op fra grunden.

Mød Svend Åge Madsen og få et indblik i forfatterens helt særlige univers og arbejdsmetode.

Arrangeret i samarbejde med Glasmuseet Ebeltoft

Med støtte fra

Statens Kunstfond

Svend Åge Madsen (f. 1939): Mange sære ting for : roman