Sikkerhed - på nettet og i hjemmet

Kulturhotellet
Hovedgaden 10
8410 Rønde
Bestil billet(ter)
Foredrag & debat

SIKKERHED - i hjemmet og på nettet

27.02.19
Østjyllands Politi giver gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, så du ikke får besøg af tyven – hverken i hjemmet eller på nettet.

I 3. kvartal 2018 blev der anmeldt 6.775 indbrud i private hjem. Det er en stigning på 8 procent i forhold til for et år siden. Heldigvis kan du både nemt og gratis minimere risikoen for indbrud ganske drastisk. Østjyllands Politi besøger nemlig Syddjurs for at give de bedste råd om, hvordan du holder tyven væk, når du ikke er hjemme. Politiet vil også fortælle om hvilke faldgrupper, man skal være opmærksom på, når man surfer online.

I kaffepausen mellem indlæggene vil det være muligt at møde Syddjurs Bibliotek og Borgerservice og bl.a. få en snak om, hvordan du kan blive mere IT-sikker i din dagligdag.

Arrangereret i samarbejde med Syddjurs Kommunes It og Digitaliseringsafdeling og Østjyllands Politi.