Sære sanser
Sære sanser

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Kulturloft, Maltfabrikken i Ebeltoft
Maltvej 12
8400 Ebeltoft
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

NY DATO // Livestream+ / Sære sanser

11.05.21
​​​​​​​BMA og Kulturloft livestreamer forårets offentlige naturvidenskabelige foredrag direkte fra Aahus Universitet. Hver gang tilføjer vi et ekstra lokalt tvist.

Vores opfattede virkelighed er bestemt af den hukommelse og de sanser, vi er udstyret med. Hør om, hvor lille en del af vores omverden, vi reelt opfatter og om de sære sanser, der tillader nogle dyr en virkelighedsopfattelse, der er meget langt fra vores egen​.

Livestreamet foredrag med Professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen, Institut for Biologi, Aarhus Universitet.

Kom tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Foredragene livestreames fra Søauditorierne, Aarhus Universitet. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragsserien arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet. Livestream+ på Kulturloft udbydes med støtte fra Syddjurs Kommune.

Arrangeret af BMA - Bibliotek, Museum, Arkiv i samarbejde med Kulturloft.

Dørene åbnes kl. 18.30

Tilmeld dig på https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/6839/saere-sanser---livestream/

NB! Der skal forevises coronapas i døren. Dvs. vaccinebevis, dokumentation for overstået sygdom eller negativ coronatest (maks. 72 timer gammel).