Merete Pryds Helle: Folkets skønhed

Foredrag & debat

MERETE PRYDS HELLE: Folkets skønhed - UDSOLGT

31.01.18
Mød Merete Pryds Helle til ”Ord om Onsdagen” i et personligt og tankevækkende foredrag om arbejdet med at skrive Folkets skønhed og om udfordringerne med at skrive en roman, som henter inspiration i hendes egen baggrund. UDSOLGT

I 2017 modtog Merete Pryds Helle De Gyldne Laurbær for romanen Folkets skønhed (2016), som er en socialrealistisk slægtsroman om livet i en fattig landsby på Langeland i 30’erne og 40’erne.

I romanen følger man Marie, som vokser op i en familie, hvor vold og misbrug er dagligdag og børneflokken vokser. Siden drager hun til København for kærligheden, men river sig aldrig fri fra sit ophav og sin familie.

Merete Pryds Helle vil også komme lidt omkring sit forfatterskab generelt, hvor hun blandt andet er pioner inden for den digitale litteratur i Norden.

Arrangeret i samarbejde med Glasmuseet Ebeltoft.
UDSOLGT