Jacob Holdt
Jacob Holdt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 22:00
Pris
85 Kr
Lokalitet
Midtdjurs Hallen
Marienhoffvej 13C
8550 Ryomgård
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Jacob Holdt: Om at sige JA

03.11.20
Oplev det underholdende og provokerende billedforedrag, "Om at sige ja... og integrere os med andre" med fotograf og forfatter, Jacob Holdt.

I fem år boede Jacob Holdt som vagabond i USA og levede både i fattige ghettoer og rige miljøer. Det blev til et diasshow med stærke personlige oplevelser i form af billeder, som blev kendt i landets foredragssale.

”Om at sige ja” udspringer af årene efter at Jacob Holdts billeder blev en succes. Han fortæller om, hvordan han ved hjælp af ikke-voldelig kommunikation integrerede sig med de sorte i USA’s voldelige ghettoer og sidenhen i verdens farligste slumkvarterer i Sydafrika og Haiti. Hvorefter han trækker fokus til vores verden, og viser hvordan han integrerede sig med muslimer og DF’ere.

Jacob Holdt vil vise os, hvad vi får ud af at integrere os med ”de andre” – både menneskeligt og økonomisk. Og det vil han gøre med sin positive og inkluderende tænkning.

Arrangeret i samarbejde med IF Midtdjurs, Marienhoffskolen, Menighedsrådet Marie Magdlene, Bogcaféen og Ryomgård Distriktsråd.
OBS! Billetter købt til foredraget på den oprindelige dato, d. 23. april / 11. august, gælder også til d. 3. november. Ønsker du at refundere din billet, så skriv til lilar@syddjurs.dk eller ring på 2016 7548. Mvh Syddjurs Bibliotek