Livestream Smagen af øl
Livestream Smagen af øl

Om dette arrangement

Tid
18:45
Pris
30 kr.
Lokalitet
Kulturloft
Maltvej 12
8400 Ebeltoft
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

AFLYST // Livestream+ / Smagen af øl

20.04.21
BMA og Kulturloft livestreamer forårets offentlige naturvidenskabelige foredrag direkte fra Aahus Universitet. Hver gang tilføjer vi et ekstra lokalt tvist.

Hør professionelle brygmestre fortælle om gærens betydning for øllets aroma, om maltens indflydelse på farve, smag og smagsholdbarhed og om humlens rolle som smags- og aromagiver.

Under foredraget får du serveret smagsprøver på malt, humle og seks øltyper. Derfor er der en entré på 30 kr. + billetgebyr.

Livestreamet foredrag med Brygmestrene Zoran Gojkovic og Erik Lund, Carlsberg Laboratorium.

Kom tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Foredragene livestreames fra Søauditorierne, Aarhus Universitet. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragsserien arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet. Livestream+ på Kulturloft udbydes med støtte fra Syddjurs Kommune.

Arrangeret af BMA - Bibliotek, Museum, Arkiv og Kulturloft.

Dørene åbner 18.30

Køb billet her: Smagen af øl - Livestream+ | GO Syddjurs (go-syddjurs.dk)