Henrik Milling. Pressefoto
Henrik Milling. Pressefoto

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Kulturloft, Maltfabrikken
Maltvej 12
8400 Ebeltoft
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

AFLYST // Henrik Milling: Boney M

01.06.22
Glæd dig til en aften om et af musikhistoriens mest sejlivede og populære disco-bands. Forvent bandhistorier fra den allermest dramatiske hylde, og frem for alt masser af Boney M - hits.

Den 10. juni spiller Boney M feat. Liz Mitchell koncert på Fuglsøcentret. Som optakt til koncerten kommer musikproducer og radiovært Henrik Milling fra "Fonk! - det er lørdag" på DR P4" på og fortæller historien om bandet. 

Historien om Boney M. giver et blik bag facaderne på musikbranchen. Den viser hvordan man konstruerer et band, skaber massive disco hits og viser, hvordan selv de mest kyniske bagmænd kan ende med at skrive hits, der stadig pakker et dansegulv 45 år efter de blev udgivet.  

Henrik Milling roder op i den mærkelige fortælling om Boney Ms tilblivelse, de utrolige mange personer, der har udgjort bandet og fører os igennem historien fra bandets fødsel i Vesttyskland i 1974 til deres indflydelse på præsidentvalget i Syd Korea i 2002. Og alt samme krydret med massevis af eksempler på, hvad der gjorde dette band så sejlivet og poplært. 

Arrangeret i samarbejde med Fuglsøcentret. 

Læs mere om koncerten på Fuglsøcentret d. 10 juni HER