Mols hoved

S.A.Jensens vej 4
8400 Ebeltoft
Foredrag & debat

Aarhusbugten i sagntid, vikingetid, nutid og fremtid

07.10.20
Tag med på en fantastisk rejse gennem fortid, nutid og ud i fremtiden og hør Aarhusbugtens enorme betydning for vikingefæstningen Aros.

Foredraget er spækket med spændende beretninger om naturværdier, kulturhistorie og om Mols’ rolle i vikingetiden. Hør blandt andet om religionskrigen mellem Harald Blåtand og Svend Tveskæg og om Aarhusbugtens enorme for blandt andet vikingernes erobring af England og Danernes møde med verden.

Udover fortællingen om Vikingernes Aros, vil foredraget udfolde og perspektivere Aarhusbugtens historiske sammenhængskraft og formidle nye perspektiver om et mere sammenhængende område i fremtiden.

Foredragsholderne er Direktør Daniel Astola samt Historiker og kulturformidler Casper Clemmensen.

I samarbejde med Fregatten Jylland.
Køb billet her: https://www.billet.fregatten-jylland.dk/arrangementer/
Gratis for alle, der har årskort til Fregatten Jylland (husk dog alligevel at bestille billet)