NOGET PÅ HJERTE

Andet

NOGET PÅ HJERTE / Festlig mangfoldighed i have og køkken

07.09.19
Kom og bliv inspireret til at dyrke grønsager i køkkenhaven, når Eva Skjødsholm – frøbytter fra Ebeltoft – besøger Ebeltoft Bibliotek.

Eva vil, med fokus på vores fødevarers smag og kvalitet, fortælle om grønsager man selv kan dyrke og som kan bruges i køkkenet året rundt og samtidig være klimavenlige og fulde af saft og kraft.

Fri entré – ingen tilmelding.

Arrangementet er en del af Syddjurs Biblioteks lørdagskoncept Noget på hjerte.
I Syddjurs findes der mange mennesker med viden, holdninger og kreative evner. Vi har inviteret nogle af disse mennesker til at dele deres engagement med vores brugere i vores nye koncept Noget på hjerte. Dette efterår kan I glæde jer til både oplæg og foredrag, musik og kreative aktiviteter.

Noget på hjerte kan opleves den første lørdag i måneden på bibliotekerne i Ebeltoft og Hornslet.