Lejlighedssange

Bestil billet(ter)
Andet

LEJLIGHEDSSANGE - nyt lys på en dansk tradition

09.03.19
Vi elsker lejlighedssange! Derfor inviterer vi til en hyggelig formiddag over et veldækket kaffebord med lejlighedssangen i centrum.

Til enhver ordentlig fest hører der en sang skrevet specielt til lejligheden på en kendt melodi. Det gælder både til de mere traditionelle fester så som konfirmation og bryllup, men også til julefrokoster og sågar politiske sommermøder.

Lejlighedssangen er dog på tilbagetog.

Derfor vil vi denne formiddag kaste lys over denne særlige danske tradition og give et vue over lejlighedssangens væsen, historie og tradition. Vi synger også et par af de mere kendte af slagsen over et veldækket kaffebord.

Samtidig markeres åbningen af bibliotekets udstilling af både lejlighedssange og sangskjulere leveret af lokale borgere.

Må vi se din lejlighedssang?
Syddjurs Bibliotek udstiller fra 9. marts til slutningen af maj dine lejllighedssange og sangskjulere.

Har du lyst til at inspirere andre ved at låne dine sjoveste, festligste eller mest rørende sange og/eller skjulere ud til udstillingen, så skriv senest d. 1. marts til lilar@syddjurs.dk.

Sangene anonymiseres naturligvis, hvis det ønskes.