KRÆS FOR LÆSEKREDSE - med besøg af forfatteren Malene Ravn

Andet

KRÆS FOR LÆSEKREDSE - med besøg af forfatteren Malene Ravn

21.02.19
Vi kræser lidt ekstra for dig og din læsekreds denne aften, hvor der også vil være besøg af forfatteren Malene Ravn.

I læsekredsen mødes I om litteratur og gode læseoplevelser, taler i fællesskab om litteraturen og bliver klogere på den. Det er en helt særlig måde at være sammen om læseoplevelsen på, og dét er vi vilde med på Syddjurs Bibliotek. Derfor inviterer vi igen til kræs for læsekredse!

Forfatter Malene Ravn stiller op til live-læsekreds med udgangspunkt i romanen I dine øjne. Efter en kort pause vil der være en booktalk om nye læsekredsbøger. Du inviteres også til at give en anbefaling til andre læsekredse. Aftenen rundes af med mulighed for at danne nye læsekredse og få en snak med hinanden.

Du er velkommen sammen med din læsekreds, men også, hvis du blot er interesseret i, at være med i en læsekreds.