DOX:DIREKTE / The other Munch + livestream m. Karl Ove Knausgaard

Andet

DOX:DIREKTE / The other Munch + livestream m. Karl Ove Knausgaard

25.03.19
For andet år i træk giver CPH:DOX i samarbejde med Blockbuster biblioteker i hele landet mulighed for simultan-visninger af premiere-aktuelle film og live-transmitterede samtaler med spændende hovednavne.

The Other Munch
Instr. Joachim & Emil Trier

Spilletid: 48 min.
Sprog: Norsk, engelske undertekster

Karl Ove Knausgaard bevæger sig ud i en uvant rolle som kurator af Edvard Munch-udstilling, med filmskaberen Joachim Trier som drilsk samtalepartner.

Munch Museet i Oslo har inviteret forfatteren Karl Ove Knausgaard til at lave en udstilling af Munchs malerier. Knausgaard tager udfordringen op, selvom han aldrig før har kurateret en udstilling. Filmskaberen Joachim Trier ('Oslo, 31. august') følger Knausgaard i sine forberedelser. Sammen rejser de rundt i Munchs fodspor for at få indsigt i malerens visioner og besættelser. Knausgaard åbner langsomt op for sine tvivlstanker om udstillingen, og filmen udvikler sig til et dobbeltportræt, da Trier drillende får Knausgaard til at forholde sig til parallellerne mellem sit eget litterære projekt og Munchs kunst.

Efter visningen af filmen stiller vi om til en live-transmitteret samtale med Karl Ove Knausgård og Joachim og Emil Trier.

Knausgaard om Munch-udstillingen Mot Skogen (klippet er ikke fra selve filmen): https://www.youtube.com/watch?v=I7uclzHAA1g

Fri entré – husk tilmelding

Billetter: kombi.dk eller tlf. 86994265