DOX:DIREKTE / Democracy Ltd + livestream af debat
DOX:DIREKTE / Democracy Ltd + livestream af debat

Om dette arrangement

Tid
17:30 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Kom-Bi
Nyvej 3
8543 Hornslet
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Andet

DOX:DIREKTE / Democracy Ltd + livestream af debat

27.03.19
For andet år i træk giver CPH:DOX i samarbejde med Blockbuster biblioteker i hele landet mulighed for simultanvisninger af premiereaktuelle film og live-transmitterede samtaler med spændene hovednavne.

Democracy Ltd
Instr. Robert Schabus
Spilletid: 96 min.
Sprog: International, engelske undertekster

Et grundigt øjebliksbillede af Europa anno 2019, hvor tilliden til fællesskabet svigter, og hvor masserne er blevet uforudsigelige.

Demokratiets krise og den svigtende sociale sammenhængskraft er fænomener, der skaber overskrifter. Det hele bliver også let abstrakt. Her er filmen, der opsummerer den europæiske tilstand anno 2019. Fra nationalismens comeback til de Gule Veste, og fra udflytning af arbejdspladser - og til Østeuropa, hvor arbejdspladserne flytter hen. Vi hører begge sider i en grundig, engagerende og dybest set demokratisk film, der klipper fra land til land, og fra et synspunkt til et andet og tredje. Utilfredsheden og afmagten er voksende, men man bliver klogere på konflikten mellem interesser, når man lytter til folket selv.

Efter filmen stiller vi om til en live-transmitteret debat præsenteret af CPH:DOX i samarbejde med Altinget og Mandag Morgen. Debatten stiller skarpt på den demokratiske krise anno 2019. En række markante politikere er inviteret, og debatten styres Altingets magasinredaktør Esben Schjørring.

Fri entré – husk tilmelding
Billetter: kombi.dk
eller tlf. 86994265