Barselscafé

Andet

Babycafé / Sprog og tidlig sprogstimulering - Ebeltoft

12.11.20
Få et par hyggelige timer med andre mødre og fædre på barsel og bliv klogere på dagens tema.

Dagens tema: Sprog og tidlig sprogstimulering v/ talehørekonsulent Linda Rasmussen Lorentsen og bibliotekar Louise Stenman Jørgensen
Få ideer til, hvordan man let kan tænke sprogstimulering ind i hverdagen. Hvad skal vi være særligt opmærksomme på hos børnene, og hvad skal vi være særligt opmærksomme på som forældre.

Du er også meget velkommen, selvom du ikke er på barsel, men bare interesseret i dagens emne.

Vi byder på kaffe, te og lidt sødt og der er mulighed for at varme en flaske eller babymad, samt amme.

Der er gratis entré, dog er der altid tilmelding senest dagen før og til nogle cafeer er der et begrænset antal pladser.

Giv gerne besked om afbud dagen før hvis muligt på sms til 2491 6920.

Arrangeret i samarbejde med Sundhedsplejen i Syddjurs Kommune.